Handelsbetingelser

     

Velkommen til den officielle hjemmeside for TEKSTUR. Når du handler via vores webshop, accepterer du de herefter listede handelsbetingelser. Derfor er det vigtigt, at du gennemlæser betingelserne, inden der gennemføres en ordre. Handelsbetingelserne gælder for virksomheden:

TEKSTUR v/Christine Søvsø Hjorth-Jørgensen
CVR-nr. 42465747
Kordilgade 2
4400 Kalundborg
butik@teksturtekstur.dk
+4524929019

Priser
Alle priser er vist i danske kroner og er inklusiv 25% moms.

Betaling
Hos teksturtekstur.dk accepterer vi betaling med Dankort, Visa, Mastercard og Mobilepay. Betalingen vil først blive trukket fra din konto, når ordren er pakket og afsendt. Teksturtekstur.dk krypterer alle kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) og anvender ePay, der sikrer beskyttelse via 3D Secure.

Ordrebekræftelse
Du vil umiddelbart efter afgivelse af din ordre modtage en ordrebekræftelse via e-mail. Hvis der skulle forekomme fejl eller mangler, vil du modtage besked pr. e-mail, såfremt ordren ikke kan leveres. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Forsendelse
Alle pakker sendes som forsikret pakke med GLS. En mail eller sms modtages, når pakken er klar til afhentning, såfremt der er valgt GLS pakkeshop. Forsendelser er ofte fremme indenfor 1-3 hverdage. Der tages forbehold for udsolgte varer og forlænget leveringstid i travle perioder.
Ved forsendelse pålægges et gebyr på 45 kr. på bestillinger under 500 kr. 
Vi tilbyder på nuværende tidspunkt kun forsendelse inden for Danmarks grænser.

Levering af forkert vare
Såfremt der er opstået fejl ved leveringen (leveret forkert vare, leveret forkert størrelse eller lignende) bedes du rette henvendelse til os hurtigst muligt via e-mail til butik@teksturtekstur.dk, så vi kan løse problemet.

Fortrydelsesret
Såfremt du skulle have fortrudt dit køb, yder vi altid 14 dages fuld returret på teksturtekstur.dk. Fortrydelsesretten gælder fra den dag, din ordre er leveret hos GLS pakkeshoppen. Det gælder for såvel nedsatte varer som for varer til fuld pris.

Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, søndag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den efterfølgende hverdag.

Varerne skal være ubrugte og som nye. Vi accepterer ikke returnerede varer, der har været i brug, er blevet vasket eller mangler prismærke. Sko og smykker skal returneres i samme emballage/æske som de er blevet leveret i. Overholdes disse betingelser ikke, forbeholder vi os retten til at afvise det returnerede.

Returnering
Hvis du ønsker at returnere varer, der er købt hos os, skal du sende dem retur til følgende adresse:
TEKSTUR
Kordilgade 2
4400 Kalundborg
Danmark

Vær opmærksom på at ovenstående er en erhvervsadresse, og at det anvendte fragtfirma skal kunne levere hertil. Vi accepterer ikke pakker leveret til pakkeshops eller posthus. Vi tager ikke imod pakker der er sendt pr. efterkrav.

Ved returnering af varer skal vores vedlagte returseddel udfyldes og vedlægges i pakken. Så snart vi har modtaget varen retur og accepteret dens stand, vil du modtage besked herom. Beløbet for det returnerede vil blive refunderet indenfor 14 dage. Ved returnering refunderes varens beløb, dog ikke eventuelle fragtomkostninger ved forsendelsen.

Du er som kunde frit stillet til selv at vælge hvordan du returnerer en ordre fra os. Vi anbefaler dog altid, at du sender retur med et fragtfirma, hvor pakken kan spores, da al ansvar vedrørende returforsendelser pålægges dig som kunde.

Reklamationsret
Alle varer som er købt hos TEKSTUR er omfattet af købelovens regler. Såfremt du oplever at varen lider af en mangel, har du valgmuligheden mellem fire mangelsbeføjelser (reparation, ombytning, afslag i købesummen eller pengene retur) – det afhænger af den konkrete situation.

For at en reklamation er berettiget, er det et krav, at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Når du opdager manglen på varen, skal du hurtigst muligt kontakte os. Såfremt reklamationen er berettiget, vil eventuelle fragtomkostninger forbundet med returnering af reklamationen dækkes af TEKSTUR.

Klageadgang, lovvalg og værneting
Hvis du vil klage over dit køb skal du rette henvendelse via e-mail til butik@teksturtekstur.dk.

Hvis det ikke lykkes at finde en tilfredsstillende løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, og i den forbindelse gør vi opmærksom på, at TEKSTUR er underlagt dansk lovgivning, og at enhver tvist kan afgøres ved de danske domstole.